Nuvolet coneix Diània és el primer conte il·lustrat d’una sèrie, creat per Gemma Moltó (Il·lustracions/ gemgenera) i Ricard Gozàlvez.

Aquest conte naix de la il·lusió de contar a la meua neboda (Adriana) la història del lloc d’on és, entenent el conte com una eina educativa, com a punt d’encontre, com a construcció de relat i com a espai de cura i intimitat. Li donem molta importància a la transmissió oral i escrita per teixir el fil de la nostra història.

És un conte que parla del sentiment de pertinença, d’explorar i conèixer el territori amb personatges arrelats a la cultura i la natura com la Ciutat de Gandia, el Castell de Xàtiva i Penyo¡ó de Vallada o el Guerrer de Moixent.

La nostra pretensió és crear un vincle entre la persona que el conta i la que l’escolta i que viatgeu i somieu amb les seues històries.

La pretensió és fer una edició inicial de 230 exemplars de tapa dura i amb paper de bona qualitat. El projecte és actiu ara a la pàgina de microfinançament Verkami on s’hi poden fer aportacions a canvi, com és habitual, de diverses recompenses.